Projecten particulier

Individueel en vooruitstrevend

Van A tot Z ontzorgen, dat is wat we met gepaste trots mochten doen voor dit interieurproject.

De combinatie van tijdloze elementen en moderne accenten heeft deze jaren ’70 woning getransformeerd tot een fantastische plek waar het verleden en heden samenkomen.

Voor het totaalproject van deze ‘levensbestendige’ nieuwbouwwoning schakelden deze klant ons vanaf het begin in. Samen met de architect zorgen we voor nog betere en functionele ruimtes, omdat we al vanaf de beginfase mochten meedenken.

Voor het nieuwbouwhuis van deze klant werden wij ingeschakeld voor het licht -en interieurplan. Wij zochten hiervoor de samenwerking met de desbetreffende elektricien en meubelmaker op. Onze ideeën moeten immers ook praktisch uitvoerbaar zijn.

Voor deze klant mochten we de woondromen van het gezin waarmaken in de nieuw aangekochte woning. Deze wensen hebben we verwerkt in een interieurontwerp, compleet met materialen, verlichting en (op maat gemaakt) meubilair.

Een jong gezin totaal ontzorgen tijdens een verbouwing. Dat doen we graag! De bewoners vroegen onze expertise voor het interieur, maar ook voor de organisatie van de verbouwing. Wat begon met een architectonisch plan, resulteerde in een verrassend eindresultaat.

 

Voor dit project werkten wij vanaf het eerste ontwerp van de woning samen met de architect. Samen hebben we veel tijd gestoken in het architectonisch plan en de ruimtes geoptimaliseerd naar de wensen van de klant.

Deze klanten hebben wij volledig mogen ontzorgen met het ontwerpen en inrichten van hun appartement. Bijzonder aan dit project is dat wij voor de indeling van het architectonisch plan rekening moesten houden met Vastu Shastra, een oude, heilige wetenschap uit India.

Een persoonlijk penthouse in Amsterdam

Voor het nieuwe penthouse van dit jonge gezin in Amsterdam werden de persoonlijke spullen een leidraad voor het interieurontwerp en het kleurgebruik. 

Bij dit project werden we vanaf het begin betrokken. Samen met de architect en de bouwer mochten we voor deze klant het tuinhuis ontwerpen en realiseren. De wens van de klant was een buitenverblijf voor het hele gezin.

Deze klanten, die een deel van het jaar in Afrika verblijft, schakelden ons in voor hun nieuwbouwappartement. Tijdens hun verblijf in Afrika namen we alle woonwensen met elkaar door. De uitgangspunten voor het interieur werden warme tinten, Afrika en een touch of Fab21. Met onze 3D-ontwerpen maakten we het ontwerp voor de klant visueel, zodat zij zich vanuit Afrika al helemaal in het nieuwe appartement zagen zitten.

Voor dit fantastische appartement in Amsterdam mochten wij de tekeningen voor het interieurontwerp maken, om de verhuur te bevorderen. Een gelijkvloers appartement van 300m2 met een keuken, eetkamer, living, kantoor en drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. ‘Parijs’ werd het uitgangspunt voor dit Amsterdamse appartement.

Voor dit familiehuis gingen wij aan de slag met het architectonisch plan en de totale inrichting van het nieuwbouwhuis. Omdat we in de eerste fase al betrokken werden bij dit project, konden we de routing in de kempische villa nog optimaliseren voor de bewoners.