Luxe tuinhuis als verlengstuk van de woning

Bij dit project werden we vanaf het begin betrokken. Samen met de architect en de bouwer mochten we voor deze klant het tuinhuis ontwerpen en realiseren. De wens van de klant was een buitenverblijf voor het hele gezin.

Dezelfde uitstraling

De huidige tuin en de bestaande kempische villa waren het uitgangspunt voor het architectonisch plan en het ontwerp. Het tuinhuis past perfect bij de uitstraling van de villa, met dezelfde dakpannen, de gemetselde muren en de donkere aluminium kozijnen. Binnen in het tuinhuis komen de eikenhouten balken uit het huis terug.

Aan alles is gedacht

Het tuinhuis heeft een terras om te loungen en eten. Binnen in het tuinhuis is een luxe bar met dansvloer en een loungehoek met een groot tv-scherm. Ook hebben we twee toiletten en een garderobe gerealiseerd. Door de buitentegels van het terras door te trekken naar binnen vormt het één geheel. Dat geldt ook voor het kleurgebruik. De terracotta-tinten zijn zowel binnen als buiten toegepast waardoor in- en exterieur prachtig matchen.

Het resultaat is een schitterend buitenverblijf dat past bij de wensen van het hele gezin. Een plek waar de ouders kunnen borrelen, de man des huizes formule 1 kan kijken met vrienden en de kinderen kunnen dansen.