Individueel en vooruitstrevend design

Altijd staat u en uw wensen centraal. Daarnaast gebruiken we onze vooruitstrevende visie op design om een tot in detail uitgewerkt en individueel ontwerp te realiseren. Elk eindresultaat is persoonlijk, helder in lijnvoering en een ultieme balans tussen architectuur en interieur.

monique zw

Monique van Holstein

Interior designer

monique@fab21.nl

stefan zw

Stefan olsthoorn

Interior designer

stefan@fab21.nl

lindsey zw

Lindsey
Boonstra

3D visual designer

lindsey@fab21.nl

milena

Milena Grijakovic

Visual designer

Milena@fab21.nl

Monique 1 zw

Monique van der Reijden

Trendforcaster & Designer

monique@fab21.nl

WhatsApp Image 2021 10 11 at 10.58.20

Linda de Bruin

Office manager & administratief medewerkster

linda@fab21.nl

WhatsApp Image 2021 10 05 at 11.59.53

Juliëtte Janné

Stagiaire

juliette@fab21.nl

Turn key realisatie

Onze opdrachtgevers hechten zeer aan onze kwaliteiten en de waarde van ons netwerk met leveranciers en partners. Zij kiezen bewust voor een zorgeloze turn key oplossing voor hun interieur. Daarom starten wij elk project met een volledig uitgewerkt ontwerp en eindigen we pas als het project tot in de kleinste details is afgerond. Niet alleen het design maar ook materialen, verlichting en meubilair maken onderdeel uit van onze brede expertise. Het is ons doel om volledige ontzorging te bieden. Dat doen we op een heldere manier. Alle aspecten, inclusief planning, samenwerkingspartners, leveranciers en kostenopbouw houden we in de hand en leggen we per beslissing ter goedkeuring voor.

Caballero Fabriek

Van droom tot veelzijdige studio

In 2019 startte FAB21 als een visie van drie interior designers Stefan Olsthoorn, Monique van Holstein en Lindsey Boonstra. Vanuit een samenwerking is besloten dat we elkaar goed aanvullen . Stefan met zijn jarenlange ervaring en uitstekend gevoel voor architectuur,  Lindsey met haar tekentalent en Monique met haar voorliefde voor materialen en kunst vormen met FAB21 een veelzijdig team die als doel heeft het beste resultaat voor de klant creëren.

FAB staat dan ook voor Fabulous omdat we niets minder nastreven dan een geweldig resultaat en voor Fabriek, de Cabellero Fabriek waar ons designbureau gevestigd is. Inmiddels is de multidisciplinaire ontwerpstudio uitgebreid en werkt een veelzijdig team aan projecten in binnen- en buitenland.

team zw