Over ons

over ons

Het FABulous team

FAB staat voor ‘FABulous’ omdat we niets minder nastreven dan een geweldig resultaat voor u als klant. Maar ook voor ‘Fabriek’, de Cabellero Fabriek waar ons designbureau gevestigd is. Dagelijks wordt er vanuit de bruisende ontwerpstudio gewerkt aan originele projecten in binnen- en buitenland. Dit doen wij met een ervaren, betrokken en creatief team dat elkaar aanvult en versterkt.

Onze expertise

Van zorgeloze Turnkey-oplossing tot ‘sparringpartner’

Onze expertise is een zorgeloze Turnkey-oplossing van het interieur voor particuliere woningen en zakelijke klanten. Hiervoor werken wij nauw samen met onze partners en leveranciers. We beginnen ieder project met een volledig uitgewerkt ontwerp en stoppen pas als het project tot in de kleinste details is afgerond. Niet alleen het design maar ook materialen, verlichting en meubilair maken deel uit van onze brede expertise. Het is ons doel om volledige ontzorging te bieden. Dat doen we op een heldere en transparante manier. Alle aspecten inclusief planning, samenwerkingspartners, leveranciers en kostenopbouw houden we in de hand en leggen we per beslissing ter goedkeuring voor aan de klant. Hierdoor komt u, als klant niet voor verassingen te staan en komen we samen tot het beste eindresultaat.

Kleinere deeloplossingen

Naast deze zorgeloze Turnkey-oplossing is het ook mogelijk ons in te schakelen voor kleinere deeloplossingen. Of wanneer u zelf graag de touwtjes in handen neemt, kunnen wij fungeren als ‘sparringpartner’.

We leren nog elke dag, maar we hebben al wel veel gezien!