Appartement met Afrikaanse details

Deze klanten, die een deel van het jaar in Afrika verblijft, schakelden ons in voor hun nieuwbouwappartement. Tijdens hun verblijf in Afrika namen we alle woonwensen met elkaar door. De uitgangspunten voor het interieur werden warme tinten, Afrika en een touch of Fab21. Met onze 3D-ontwerpen maakten we het ontwerp voor de klant visueel, zodat zij zich vanuit Afrika al helemaal in het nieuwe appartement zagen zitten.

Een uniek ontwerp

Het kleurgebruik en het gebruik van veel hout creëren de warme sfeer. Afrika zie je terug in de schilderijen, het kunstwerk en het kleurgebruik. Onze details hebben we verwerkt in de stof van de heerlijke fauteuils, barkrukken en comfortabele eetkamerstoelen. Maar ook in de keuze van de armaturen, die allemaal net even anders zijn en een speels effect geven.

Bij thuiskomst in Nederland kon het stel het nieuw ingerichte appartement direct betrekken en eindelijk het ontwerp in real life bewonderen.

 

Reactie van de klant

“We zijn verrast door de samenhang van het interieurontwerp. De lay-out, verlichting, meubels en overige details sluiten naadloos aan bij onze wensen die we al in een vroeg stadium kenbaar hadden gemaakt.”

“Wij zijn trots op ons gehele 3-kamerappartement van 100m2. Alle kamers, de keuken, badkamers en toiletten zijn op elkaar afgestemd en gebalanceerd. We voelen ons prettig in iedere ruimte.”

“Wij hebben veel steun gehad aan de expertise van Fab21, bij het ontwerp en de uitvoering ervan. Specifieke wensen van ons als bewoners omzetten in een holistisch interieurontwerp vereist kunde en inzicht. Dat hebben we bij Fab21 ervaren.”