Unieke villa

Van A tot Z ontzorgen, dat is wat we met gepaste trots mochten doen voor dit interieurproject.

Deze woning ademt unieke stijlen uit. Door de vele persoonlijke details van de bewoners is het interieur een ware afspiegeling geworden van hun levensstijl en karakter.

Er is gebruik gemaakt van een rijke variatie aan materialen. Leer, behang, een scala aan vloeren van hout tot geweven pvc in een ‘marmer look’ en diverse stoffen dragen bij aan de unieke sfeer in de verschillende ruimtes.

De vide in de hal hebben we voorzien van prachtige verlichting. De basisruimtes lopen in elkaar over en hebben een modern chique stijl. Het leer en marmer zorgen voor een stoere uitstraling. De Gessi-kranen in de toiletten en badkamers voegen een perfecte finishing touch toe aan deze ruimtes.

Het karakteristieke Engelse kantoor onderscheidt zich door oog voor detail, met een opvallende wereldbol in het plafond als eyecatcher.

We creëerden een echte Irish pub met persoonlijke accenten van de heer des huizes. Voor optimale akoestiek pronkt hier ‘De Nachtwacht’ op akoestisch doek. De Romeinse wellness met marmeren details en een schitterende mozaïek zonnewijzer in de vloer straalt en gevoel van luxe en ontspanning uit.

De twee leuke kinderkamers hebben ieder een eigen behangthema. En niet te vergeten, een fantastische gameroom voor optimaal speelplezier.