Een persoonlijk penthouse in Amsterdam

Een persoonlijk penthouse in Amsterdam

Voor het nieuwe penthouse van dit jonge gezin in Amsterdam werden de persoonlijke spullen een leidraad voor het interieurontwerp en het kleurgebruik. 

Persoonlijke details

De kleuren in de keuken en living zijn afgeleid van het grote schilderij, wat als basis diende. De haard die op de wensenlijst van de bewoners stond, is samen met de televisie verwerkt in een lichte roomdivider. Zo worden de keuken en living gedeeltelijk van elkaar gescheiden, maar blijven de ruimtes toch met elkaar in verbinding. Boven het bed in de master bedroom hangt een groot persoonlijk kunstwerk. De kleuren uit het kunstwerk komen terug in deze ruimte. De gouden details en armaturen zijn een knipoog naar de gouden spiegel en het ‘oude’ kaptafeltje van oma. De twee kinderkamers vormen een eenheid door hetzelfde kleurgebruik en de materiaalkeuze. De schilderijen aan de muur zorgen voor de persoonlijke touch. 

Door deze persoonlijk spullen te verwerken in de inrichting van dit nieuwe penthouse voelde het voor de bewoners direct vertrouwd.