Projecten zakelijk

Een verlengstuk van uw bedrijf

Van der Valk Systemen groeit en voor meer capaciteit van hun innovatieve systemen lieten zij onlangs een nieuw duurzaam gebouw bouwen. Wij gingen met het interieur aan de slag, van architectonisch plan tot aan de uitvoering. Wij zijn trots op het geweldige eindresultaat van dit project.

Voor ons was dit project een geweldige uitdaging, omdat we van een compleet leeg voormalig winkelpand een schitterende en sfeervolle verloskundigenpraktijk mochten maken en dat alles binnen een strak budget.

Duurzame materialen en de huisstijl van het Amerikaanse bedrijf doorvoeren was de wens van deze zakelijke klant. Voor het Europese hoofdkantoor in Nederland gingen we met deze uitgangspunten aan de slag. Het kantoor werd volledig gestript en ingericht aan de hand van ons ontwerp.

 

De uitbreiding van dit kantoorpand was een goede reden om het gehele interieur te vernieuwen. Het doel was een huiselijke sfeer creëren in de kantoorruimtes en de bedrijfskantine. In samenwerking met het bouwbedrijf hebben we een herindeling van de verschillende ruimtes gerealiseerd en een volledig eindresultaat opgeleverd.

 

Het doel van dit zakelijke project was een fijne bedrijfskantine creëren voor het personeel. De kleuren van het bedrijfslogo stonden centraal voor het ontwerp. In samenwerking met de aannemer, meubelmaker en elektricien kwamen we tot een stoer en sfeervol eindresultaat.

De coronatijd was voor dit luxe restaurant in Antwerpen een goede reden om het gedateerde interieur aan te pakken. Het doel was een Cosmopolitan look. Wij gingen aan de slag met het ontwerp. De klant liet de highlights hiervan uitvoeren in het restaurant.

 

De huidige showroom van dit schoenenmerk een flinke update geven, dat was de vraag van deze zakelijke klant. Met de wens om opvallend kleurgebruik en natuurlijke materialen te gebruiken. Ook een goed lichtplan mocht natuurlijk niet ontbreken. Het 3D-ontwerp kwam uiteindelijk geheel tot leven in de vernieuwde showroom.

 

Voor deze opdracht mochten wij de plattengronden en 3D-interieurontwerpen maken ter bevordering van de verkoop van tien verschillende appartementen. Met een architectonisch plan hebben we de ruimtes zo aantrekkelijk mogelijk ingedeeld voor de desbetreffende doelgroep. Met behulp van een 3D-visualisatie krijgen de potentiële kopers een goed beeld van hun toekomstige appartement.

 

Voor deze nieuwe osteopathie praktijkruimte mochten wij het totale interieur bedenken en realiseren. Het doel was een fijne en relaxte sfeer creëren voor de klanten die de praktijk bezoeken. We kozen voor een strandthema, omdat de praktijk vlak bij het strand gevestigd is.