Van ontwerp tot persoonlijke realisatie.

over ons

Van ontwerp tot persoonlijke realisatie.

Als interieurdesigners zijn wij ervan overtuigd, dat een goed ontworpen huis het verschil maakt tussen wonen en je écht thuis voelen. Een goed ontworpen huis begint bij een goede routing en eindigt met een interieur, waar u zich direct thuis voelt. Bij ons staan uw wensen altijd centraal. Dit ziet u terug in de verschillende projecten die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Allemaal projecten met een eigen verhaal en een persoonlijk eindresultaat.

projecten

Een impressie van onze particuliere projecten

De combinatie van tijdloze elementen en moderne accenten heeft deze jaren ’70 woning getransformeerd tot een fantastische plek waar het verleden en heden samenkomen.

Voor het totaalproject van deze ‘levensbestendige’ nieuwbouwwoning schakelden deze klant ons vanaf het begin in. Samen met de architect zorgen we voor nog betere en functionele ruimtes, omdat we al vanaf de beginfase mochten meedenken.

Voor het nieuwbouwhuis van deze klant werden wij ingeschakeld voor het licht -en interieurplan. Wij zochten hiervoor de samenwerking met de desbetreffende elektricien en meubelmaker op. Onze ideeën moeten immers ook praktisch uitvoerbaar zijn.

We zijn trots op het eindresultaat van de gehele woning en de uitvoering van het interieur. Maar de mooiste ruimte vinden we de badkamer met sauna!