Comfortabel oud worden in deze kempische villa

Voor het totaalproject van deze ‘levensbestendige’ nieuwbouwwoning schakelden deze klant ons vanaf het begin in. Samen met de architect zorgen we voor nog betere en functionele ruimtes, omdat we al vanaf de beginfase mochten meedenken.

Nadruk op comfort en ruimte

De begane vloer werd dé leefruimte voor het gepensioneerde stel. Hier bevinden zich de living en keuken, maar ook het kantoor en de wasruimte. We creëerden een aparte vleugel op de begane vloer, voor de master bedroom en wellness, inclusief badkamer en sauna. In het huis is genoeg ruimte voor de objecten van de vrouw des huizes. Deze kregen mooie, prominente plekken, waar we al in het ontwerp rekening mee hebben gehouden.

Kortom, samen met de architect creëerden we een woonsituatie die aansluit bij de wensen van dit gepensioneerde stel, om samen comfortabel oud te worden.

Reacties van de klant

“We zijn trots op het eindresultaat van de gehele woning en de uitvoering van het interieur. Maar de mooiste ruimte vinden we de badkamer met sauna!”

“Voor een woonhuis als dit is het advies van Fab21 als binnenhuisarchitect een must, om allerlei zaken goed af te stemmen in relatie tot het interieur.”