Een verlengstuk van uw bedrijf.

over ons

Een verlengstuk van uw bedrijf

Als ondernemer bent u trots op het bedrijf en de diensten of producten die worden verkocht. Wij willen, dat u als ondernemer ook trots bent op de plek waar wordt gewerkt. Dat dit een functionele plek is waar medewerkers zich thuis voelen en klanten of zakenrelaties zich direct welkom voelen. Of het nu een kantoor, praktijk, restaurant, showroom of bedrijfskantine is, wij zorgen ervoor dat het interieur een verlengstuk van uw bedrijf wordt. De zakelijke projecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen realiseren zijn allemaal visitekaartjes van het bedrijf geworden, een plek om trots op te zijn.

projecten

Een impressie van onze zakelijke projecten

Voor ons was dit project een geweldige uitdaging, omdat we van een compleet leeg voormalig winkelpand een schitterende en sfeervolle verloskundigenpraktijk mochten maken en dat alles binnen een strak budget.

Duurzame materialen en de huisstijl van het Amerikaanse bedrijf doorvoeren was de wens van deze zakelijke klant. Voor het Europese hoofdkantoor in Nederland gingen we met deze uitgangspunten aan de slag. Het kantoor werd volledig gestript en ingericht aan de hand van ons ontwerp.

 

De uitbreiding van dit kantoorpand was een goede reden om het gehele interieur te vernieuwen. Het doel was een huiselijke sfeer creëren in de kantoorruimtes en de bedrijfskantine. In samenwerking met het bouwbedrijf hebben we een herindeling van de verschillende ruimtes gerealiseerd en een volledig eindresultaat opgeleverd.

 

Uw identiteit, visie en missie vertaald in een compleet interieurplan