Een ‘werelds’ kantoorpand

Duurzame materialen en de huisstijl van het Amerikaanse bedrijf doorvoeren was de wens van deze zakelijke klant. Voor het Europese hoofdkantoor in Nederland gingen we met deze uitgangspunten aan de slag. Het kantoor werd volledig gestript en ingericht aan de hand van ons ontwerp.

 

De ideale werkplek

In het kantoorpand hebben we veelal gebruikgemaakt van gerecyclede materialen, zoals hout, plastic en sisal. Om een prettige werkplek te creëren, hebben we gekozen voor tapijt en veel planten. Daarnaast kunnen de medewerkers tijdens werkuren ontspannen in de rustgevende yoga-ruimte en relaxen in de buitentuin. De wereldwijde huisstijl zie je terug in het kleurgebruik, het logo op de houten wand en in de beelden op de glazen wanden.

 

Reactie van de klant

“Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. Vanaf het voortraject tot aan de oplevering is Fab 21 zeer betrokken geweest. Er werd voortvarend doorgewerkt, de afstemming was goed en het contact is laagdrempelig.” 

“Fab 21 heeft vrijwel al het coördinerende werk met de aannemers uit handen genomen. Hierdoor konden wij ons richten op onze bedrijfsvoering.”

 “Bezoekers delen veel complimenten uit over de sfeer in het pand die past bij ons bedrijf: transparant, technology driven en jong, gecombineerd met een gepaste uitstraling van een Europees hoofdkantoor.”