Van der Valk Systemen

Van der Valk Systemen groeit en voor meer capaciteit van hun innovatieve systemen lieten zij onlangs een nieuw duurzaam gebouw bouwen. Wij gingen met het interieur aan de slag, van architectonisch plan tot aan de uitvoering. Wij zijn trots op het geweldige eindresultaat van dit project.

Nieuwbouw bij Van der Valk Systemen in Monster 

Het gloednieuwe gebouw bestaat uit verschillende ruimtes. Vanuit de centrale hal zijn deze ruimtes te betreden. Door het hele gebouw zijn dezelfde materialen en kleuren gebruikt. Hierdoor is er eenheid en warmte ontstaan.

De glazen taatsdeuren in de hal leiden naar de ruime bedrijfskantine. Eyecatcher in de kantine is de vierkante koffie corner. Het open plafond geeft de luxe inrichting een vleugje stoerheid. De verschillende soorten verlichting zorgen voor een speels effect. De bedrijfskantine wordt door grote taatsdeuren gescheiden van de luxe bar met comfortabele zitjes. Deze ruimte is speciaal ontworpen voor borrels en feestjes.

De vergaderruimte straalt warmte uit door het linnen behang, de zachte stoelbekleding en het sfeervolle karpet op de vloer. Dezelfde verlichting als in de bedrijfskantine zorgen voor eenheid.

De heren- en damestoilet worden gekenmerkt door onderscheidend kleurgebruik en materialen.

Bijzondere aandacht is besteed aan de akoestiek. Het hele gebouw is extra goed geïsoleerd zodat de omgeving geen last heeft van de werkzaamheden binnen. Het interieur is voorzien van een akoestisch spuitplafond, mos- en leerwanden waardoor een aangename sfeer heerst in alle ruimtes.

Wij zijn trots dit project tot detail te hebben mogen realiseren en wensen Van der Valk Systemen heel veel (werk)plezier toe.