Vive

Voor ons was dit project een geweldige uitdaging, omdat we van een compleet leeg voormalig winkelpand een schitterende en sfeervolle verloskundigenpraktijk mochten maken en dat alles binnen een strak budget.

De kunst was een omgeving creëren die zowel aanstaande ouders als professionals in de zorg aanspreekt.

De eerste stap was het maken van een doordacht architectonische plan. Door de oppervlakte op een slimme manier in te delen, ontstonden er niet alleen fijne ruimtes voor de verloskundigen, maar ook een open ontvangstruimte en ruimtes die geschikt zijn voor andere activiteiten en zorgverleners.

Het resultaat is prachtig geworden. We hebben gekozen voor een interieur met zachte tinten, wat een gevoel van rust oproept bij iedereen die binnen komt. De juiste details zijn aanwezig, zoals het prachtige behang in de wachtruimte, dat een warme sfeer uitstraalt voor de aanstaande moeders. De terrazzo tegeltjes en de hippe koffie counter geven de praktijk een moderne uitstraling.

Het gebruik van goede verlichting was essentieel om de gewenste ambiance te creëren. We hebben zorgvuldig de juiste verlichting geplaatst om de ruimte niet alleen esthetisch aantrekkelijk te maken, maar ook om een functionele omgeving te bieden.

Bij FAB21 streven we er altijd naar om balans te vinden tussen stijl en functionaliteit. Voor verloskundigenpraktijk Vive moest het interieur eigentijds en fris ogen, zonder dat het truttig wordt. Door gebruik te maken van rustige kleuren in combinatie met moderne elementen, is een tijdloos design gecreëerd waar aanstaande ouders zich welkom voelen.

Bij verloskundigenpraktijk Vive in Naaldwijk staat de zorg voor cliënten voorop, wij zijn er trots op dat ons interieurontwerp bijdraagt aan deze missie.